Too Many Trends, Not Enough Statements


Noen som har sett Baron Von Bulldogs kleskolleksjon for vår/ sommer 2009, "The Alpha Male"?
I want pictures!
Denne mannen har en tunge skarp som Hanzo's sverd i Kill Bill og han designer klær som en skulle tro ikke hørte til her i Norden. Han gir håp til de av oss som liker andre designere enn Chanel, D&G, Dior og Cavalli. Dessuten er han en av de som tørr å si ifra, kritisere og være annerledes, åhh det er så deilig å se en designer som gidder å kritisere! Det trenger vi virkelig mer av hvis vi i det hele tatt skal ha noe motebransje her. Gi denne mannen en sjefstilling i det nye heteste motemagasinet for hele Skandinavia - vi har så altfor masse å lære.
Jeg elsker at når det skal holdes noe eksklusivt i Norge, og jeg blir flau over at PR-kåte kjerringer, dritt "skuespillere" som bare har spilt i norske filmer (så altfor få av de er av kvalitet) eller tv fjes som er kjent for at de er datteren til kusinen til Sonja - sorry hjelper ikke at du har stil, stiller opp på noe så utrolig som OFW så vet jeg at Baronen vil være der, og da får jeg følelse av at OFW ikke bare er fyllt med håpløse "kjendiser".

0 comments:

Legg inn en kommentar

hating & appreciating at guruizzm@hotmail.com

PLEASE READ

A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS CLAIMS NO CREDIT FOR ANY IMAGES FEATURED ON THIS SITE UNLESS OTHERWISE NOTED. ALL VISUAL CONTENT IS COPYRIGHT TO IT'S RESPECTFUL OWNERS. A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS IS IN NO WAY RESPONSIBLE FOR, OR HAS CONTROL OF, THE CONTENT OF ANY EXTERNAL WEB SITE LINKS. INFORMATION ON THIS SITE MAY CONTAIN ERRORS OR INACCURACIES; THE SITE'S PROPRIETOR DOES NOT MAKE WARRANTY AS TO THE CORRECTNESS OR RELIABILITY OF THE SITE'S CONTENT. IF YOU OWN RIGHTS TO ANY OF THE IMAGES OR VIDEOS, AND DO NOT WISH THEM TO APPEAR HERE, CONTACT US AND THEY WILL BE PROMPTLY REMOVED. GURUIZZM [AT] HOTMAIL [DOT] COM GURUIZZM © 2011

FOLLOWERS