My president is black!

Eller ikke! Glemte at vi har en zzzzzzzz... kommunegrå statsminister som har så utrolig lite karisma at det er trist. Hvorfor har vi ingen stilige politikere i dette landet? Greit, Audun Lysbakken er drit kjekk, grrr.. men that's it! Dessuten står han for helt feil parti i mitt tilfelle.
Jeg er lei kjedelige, gamle, slitne politikere. De klarer ikke engang å engasjere nordmenn. Jeg ble engasjert i det amerikanske valget, og jeg har ikke noe jeg skulle sagt.
Skulle bare ønske at noen av våre politikere ble bitt av Obama billen og fikk litt karisma, litt sjarm og ikke minst en ny tale-evne. Det nærmeste vi har Obama i dette landet er Jonas Gahr Støre <3, men det er ikke nok. Snitt alderen på Stortinget er 50+. Skulle ønske jeg ikke var så samfunnsengasjert. Gruer meg til å studere poltikk og noen av disse kjedelige, trøtte menneskene blir mine kollegaer. Jeg kommer til å drukne i et hav av trøtte, kommunegrå mennesker.

Flere som vil ha Obama til Norge? La oss starte en revolusjon, alle for et fargerikt Storting!


- Jeg har tydeligvis mye mer på hjertet i år enn i fjor, for jeg har allerede postet innlegg nr 100! Hurra for skravlekjeftet meg. Må visst drikke litt vin i kveld, gitt.

1 comments:

Anonym sa...

Obama til Norge! 8D

Er egentlig ikke så erangert i valg eller samfunn. Men når jeg ser på valg ting og sånne snakkeprogrammer på tv som foreldrene mine ser på så kan jeg si at de bare snakker kjedelige ting. Det Norge trenger er nye friske hjerner som tenker nytt. De gamlingene er akurat slik som alle andre gamlinger. De tenker gammelt og de vil ikke forandre på noe som helst.

Legg inn en kommentar

hating & appreciating at guruizzm@hotmail.com

PLEASE READ

A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS CLAIMS NO CREDIT FOR ANY IMAGES FEATURED ON THIS SITE UNLESS OTHERWISE NOTED. ALL VISUAL CONTENT IS COPYRIGHT TO IT'S RESPECTFUL OWNERS. A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS IS IN NO WAY RESPONSIBLE FOR, OR HAS CONTROL OF, THE CONTENT OF ANY EXTERNAL WEB SITE LINKS. INFORMATION ON THIS SITE MAY CONTAIN ERRORS OR INACCURACIES; THE SITE'S PROPRIETOR DOES NOT MAKE WARRANTY AS TO THE CORRECTNESS OR RELIABILITY OF THE SITE'S CONTENT. IF YOU OWN RIGHTS TO ANY OF THE IMAGES OR VIDEOS, AND DO NOT WISH THEM TO APPEAR HERE, CONTACT US AND THEY WILL BE PROMPTLY REMOVED. GURUIZZM [AT] HOTMAIL [DOT] COM GURUIZZM © 2011

FOLLOWERS