5 dager til helg!

Da var helgen over, og det er klart for en ny uke!
Desverre for meg er ikke dette noe glad nyhet. Det har seg nemlig sånn at for hver helg som passerer så nærmer jeg meg eksamen. Og jeg er alt annet en klar for det.

I går hadde jeg en fantastisk kveld med noen av mine nærmeste venner + noen andre koselige mennesker. Det var utrolig deilig å slappe av, ikke stresse, høre på deilig musikk og la rusen gjøre sitt (som i alkohol-rus).
Etter at jeg sluttet på jobb har jeg fått mye mer tid til vennene mine. Det gjør så utrolig godt at jeg alltid har tid. Selvsagt har jeg skole og den fordømte lappen som opptar mye tid, men det er ikke lengre slik at jeg ikke kan gå ut fordi jeg skal på jobb dagen etter. Nå får jeg endelig være student. Ikke en ekstremt fattig en, men en student uten lønn. Utrolig nok bryr det meg ikke særlig, for jeg har innsett at jeg har det best når jeg er rundt vennene mine, ikke når jeg kommer hjem med handleposer.


Til alle som er anti-hverdager; jeg føler med dere. 5 dager til helg!!


Follow

3 comments:

AnnaDale sa...

SV: hehe, ja. det må jo til.
Huff, høres ikke kjekt ut. Når skal eksamen stå da?

StianK sa...

Jo, forestillingen var kjempebra! Vet ikke om du er Beatles-fan men hun som sang Back in the USSR var ekstremt flink og han gutten som sang Helter Skelter var også ekstremt flink!: -p
Du skulle vært der, spesielt om du er The Beatles fan!:-D Høres ut som du hadde en grei kveld i går også:) Gjort i dag da?

AnnaDale sa...

Du gjør det helt sikkert veldig bra.

Sosiologi, det høres veldig spennende ut :) Har du studert det lenge, eller?

Legg inn en kommentar

hating & appreciating at guruizzm@hotmail.com

PLEASE READ

A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS CLAIMS NO CREDIT FOR ANY IMAGES FEATURED ON THIS SITE UNLESS OTHERWISE NOTED. ALL VISUAL CONTENT IS COPYRIGHT TO IT'S RESPECTFUL OWNERS. A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS IS IN NO WAY RESPONSIBLE FOR, OR HAS CONTROL OF, THE CONTENT OF ANY EXTERNAL WEB SITE LINKS. INFORMATION ON THIS SITE MAY CONTAIN ERRORS OR INACCURACIES; THE SITE'S PROPRIETOR DOES NOT MAKE WARRANTY AS TO THE CORRECTNESS OR RELIABILITY OF THE SITE'S CONTENT. IF YOU OWN RIGHTS TO ANY OF THE IMAGES OR VIDEOS, AND DO NOT WISH THEM TO APPEAR HERE, CONTACT US AND THEY WILL BE PROMPTLY REMOVED. GURUIZZM [AT] HOTMAIL [DOT] COM GURUIZZM © 2011

FOLLOWERS