Gossip Girl x Rolling Stone x Terry Richardson


Jeg elsker disse bildene av Blake Lively og Leighton Meester! Bildene er tatt av den fantastiske fotografen, Terry Richardson. Legg merke til hvordan Leighton og Blake flørter med kamera. Bildene fanger noen dirty og rå øyeblikk, just how we like it! Jeg skal definitivt skaffe meg en kopi av dette nummeret - det burde du også!


Follow

13 comments:

Hilde sa...

Der minnet du meg på å se på Gossip Girl... Haha. Ja, jeg er litt hekta.

Jeg skulle absolutt hatt meg en mac. Etter det jeg har hørt er det mindre problemer, jeg vet ikke. Men så er det disse penga, da! Får vente til man får igjen på skatten ;)

patricia sa...

Sv; Det er noen fingre somhar blitt brennt tl bunden tror jeg, skikkelig ekkelt! :S
Jeg hadde ikke foredraget i dag, siden læreren aldri klarer å bestemme seg, skal h neste uke. Gikk greit på prøven,men så dum som jeg er, klarte jeg å ta feil av kål og salat, så måtte lage kålstuinga på nytt. xD
De bildene fanger oppmerksomhet. ;)

Martin Trillionaire sa...

ikke favorittbildene mine fra terry, men ganske kule!

Benedicte sa...

Svar: ok, har endret på det. er vel enig i at det ble litt over streken selvom det absolutt ikke var noe rasistisk ment.

Benedicte sa...

hyggelig å høre:)
blir spennende å se ja, er litt(veldig) paradise freak.
men må desverre vente til den legges ut på nett tv, er i københavn nå og får ikke sett norsk tv3.

patricia sa...

Sv; Uff, du er ikke den eneste, æsj! xD
Ja,er så typisk!Skal nok utnytte tiden så godt som mulig. ;)

Det er litt dumt at de gjør prvate practice så sent, er så tøtt på den tide og sovner alltid midt i serien, som fører til at jeg går glipp av en del! :(

Perleglitter sa...

Gå å se nå! Har postet stort bilde! :D

Ida sa...

Bildene VAR fine :)

Patricia sa...

Mhm, sovner faktisk, ikke fordi det er kjedelig , en fordi jeg får for lite søvn. xD
Uffda, skal ikke være lett, når det er så mye gøy på tv! :O

Maria Stenersen sa...

nydelige bilder av nydelige jenter!

thea sa...

de bildene var fine. Jeg må desverre fortelle at det ikke var en av rufus sine beste konserter, den var ganske.. kjedelig. Han bare sto der og sang for seg selv, mens publikum var opptatt med andre ting. Litt snålt, men vi liker han fordet.

StianK sa...

Aah, nå har jeg lastet ned Gossip Girl episode 19 i sesong 2, gleder meg kjempemye til å se den.:-D

Kjempekule bilder!.-)

StianK sa...

Heh:) Nei, jeg bare liker å laste ned episodene, sånn jeg kan ha den liggende! Jeg kjøpte pandadrakten fra en eller annen japansk nettside, bare google "panda kigurumi" Anbefaler at du kjøper deg en sånn en! Den er kjempegod å bare sløve i!:)

Legg inn en kommentar

hating & appreciating at guruizzm@hotmail.com

PLEASE READ

A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS CLAIMS NO CREDIT FOR ANY IMAGES FEATURED ON THIS SITE UNLESS OTHERWISE NOTED. ALL VISUAL CONTENT IS COPYRIGHT TO IT'S RESPECTFUL OWNERS. A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS IS IN NO WAY RESPONSIBLE FOR, OR HAS CONTROL OF, THE CONTENT OF ANY EXTERNAL WEB SITE LINKS. INFORMATION ON THIS SITE MAY CONTAIN ERRORS OR INACCURACIES; THE SITE'S PROPRIETOR DOES NOT MAKE WARRANTY AS TO THE CORRECTNESS OR RELIABILITY OF THE SITE'S CONTENT. IF YOU OWN RIGHTS TO ANY OF THE IMAGES OR VIDEOS, AND DO NOT WISH THEM TO APPEAR HERE, CONTACT US AND THEY WILL BE PROMPTLY REMOVED. GURUIZZM [AT] HOTMAIL [DOT] COM GURUIZZM © 2011

FOLLOWERS