What to do??

Jeg vet ikke om jeg skal si opp jobben eller ikke..
Vi har myggsopp på jobb, og administrasjonen har gjort nada for å få den fjernet. I følge en som jobbet på jobben i jul, hun har vært ansatt før, så har dette pågått i årevis..
Jeg har aldri vært så syk som jeg er nå, og både jeg, mamma og legene tror at jeg kanskje kan ha en allergisk reaksjon på myggsoppen. Jeg er ganske drittlei av å jobbe, men jeg liker selvsagt lønnen og det sosiale. Likevel føler jeg at det ikke er forsvarlig å fortsette å jobbe der. Ikke når inneklimaet er elendig. Dessuten burde jeg vel strengt tatt fokusere på studiene siden jeg allerede ligger maaange kapittler bak, og eksamen nærmer seg med stormskritt. 3 månder!
Jeg blir bare sykt stressa når de sier på nyhetene at Kiwi har 500 søkere på en deltidsstilling. Hvorfor måtte de si det akkurat nå når jeg vurderer å slutte? Jeg har oppsigelsestid og vil flytte, så det er også noe å tenke på.. Årrrh, flere enn meg med jobb problemer og finanskrise traumer? Tror jeg må spise litt Stratos å fundere på dette, gitt!

3 comments:

It's Aggy bitch! sa...

hadde sluttet på flekken!

http://vildesworld.ipublish.no sa...

Oi, jeg ville nok sluttet.. Det hørtes jo ikke så bra ut!

SV: Hehe, ja det er ganske sant det! Får vel være litt forsiktig med drikkingen.. :D

Jorunn sa...

Oi, det høres ikke bra ut.. Men før du slutter ville jeg nok søkt andre jobber først. Det er usikre tider. Fast jobb er nesten umulig å få. Men du bør helt klart komme deg vekk derfra, men er best å ha noe helst sikkert å gå til.

Legg inn en kommentar

hating & appreciating at guruizzm@hotmail.com

PLEASE READ

A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS CLAIMS NO CREDIT FOR ANY IMAGES FEATURED ON THIS SITE UNLESS OTHERWISE NOTED. ALL VISUAL CONTENT IS COPYRIGHT TO IT'S RESPECTFUL OWNERS. A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS IS IN NO WAY RESPONSIBLE FOR, OR HAS CONTROL OF, THE CONTENT OF ANY EXTERNAL WEB SITE LINKS. INFORMATION ON THIS SITE MAY CONTAIN ERRORS OR INACCURACIES; THE SITE'S PROPRIETOR DOES NOT MAKE WARRANTY AS TO THE CORRECTNESS OR RELIABILITY OF THE SITE'S CONTENT. IF YOU OWN RIGHTS TO ANY OF THE IMAGES OR VIDEOS, AND DO NOT WISH THEM TO APPEAR HERE, CONTACT US AND THEY WILL BE PROMPTLY REMOVED. GURUIZZM [AT] HOTMAIL [DOT] COM GURUIZZM © 2011

FOLLOWERS