Sommer? Go away


Flere enn meg som gruer seg til sommeren? Vel, jeg gjorde det ikke før jeg så dette bildet.
HATER å se sånne bilder. Det får meg til å føle meg så utrolig stygg og fæl. Modeller er så uoppnåelig pene og perfekte - hvorfor må de gni det inn?
Jeg burde gjøre min såkalte diette et par hakk strengere, mer trening og mindre kalorier, men vann og brokkoli hver dag + 8 timers hard trening hver dag kunne ikke gitt meg en av de kroppene der.
Snufs, verden er urettferdig.

OBS! Jeg får desverre ikke kommentert tilbake til blogger med ord-bekreftelse på :( Håper dette order seg snart, men jeg er tydeligvis ikke alene om dette problemet. Andre har også sagt det samme! Så det e ikke fordi jeg ikke vil svare dere eller at jeg er overlegen, det er fordi det ikke går ann!

5 comments:

Juni sa...

Årh jeg er så sinnsykt enig der altså! Sånne bilde ødelegger selvtilliten min altså. Gruer meg til bikini sesongen! Selv om den er ganske deilig da!

Men ja,snowboard er vanskelig. Men når du kan det så er det lett , akkurat som me alt annet :D Test it!

Jorunn sa...

Du har helt rett, det er ikke mange jenter som ser slik ut. Med det mener jeg; Liksom perfekt i forhold til hofter, pupper og legger... Jeg har hofter, bitte litt mage (ikke sånn at jeg bryr meg, men mye i forhold til de der... ) Og så svinger det plutselig veldig inn etter magen da, og så ut igjen... Haha... Du skjønner hvor jeg vil sant. Haha...
En ting er å kle seg med kjoler og jeans, men i bikini viser jo alt! haha...

Hanne sa...

Det er urettferdig, men man må bare gjøre det beste ut av det:) Kjøpe klær og bikinier som passer sin egen kroppsfasong, så man ser fab ut:) Og det er virkelig ikke mange som ser sånn ut;)

Mie sa...

Er jeg den eneste som gleder meg til sommeren? Jeg kunne ikke ha brydd meg mindre om modeller i bikini - det er jo bare en brøkdel av oss vanlige dødelige som ser slik ut på stranda uansett. Ja til naturlig kropp. Basta.

Mie sa...

Sv: Skal være enig i at det er mye pent å se på bilder, og selvfølgelig blir man ekstra oppmerksom på seg selv når man er lettkledd (les: bruker bikini), men ja.. Jeg vet at jeg aldri kommer til å se ut som en modell uansett hvor mye man ønsker det. Hm. Makes sense? Hihi, litt trøtt nå så jeg er ikke sikker på om jeg fikk til å forklare ordentlig, men ja. Sånn er det :)

Legg inn en kommentar

hating & appreciating at guruizzm@hotmail.com

PLEASE READ

A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS CLAIMS NO CREDIT FOR ANY IMAGES FEATURED ON THIS SITE UNLESS OTHERWISE NOTED. ALL VISUAL CONTENT IS COPYRIGHT TO IT'S RESPECTFUL OWNERS. A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS IS IN NO WAY RESPONSIBLE FOR, OR HAS CONTROL OF, THE CONTENT OF ANY EXTERNAL WEB SITE LINKS. INFORMATION ON THIS SITE MAY CONTAIN ERRORS OR INACCURACIES; THE SITE'S PROPRIETOR DOES NOT MAKE WARRANTY AS TO THE CORRECTNESS OR RELIABILITY OF THE SITE'S CONTENT. IF YOU OWN RIGHTS TO ANY OF THE IMAGES OR VIDEOS, AND DO NOT WISH THEM TO APPEAR HERE, CONTACT US AND THEY WILL BE PROMPTLY REMOVED. GURUIZZM [AT] HOTMAIL [DOT] COM GURUIZZM © 2011

FOLLOWERS