Longer lashes? Yes, please!


Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg har alltid ønsket meg lengre og fyldigere vipper. I det siste har jeg følt at vippene mine har blitt kortere og færre. Jeg vet ikke om dette er noe jeg innbiller meg eller om det faktisk er sant, men som følge av denne oppdagelsen bestemte jeg meg for å prøve å finne et produkt som kunne hjelpe meg å få lange og fyldigere vipper, i hvert fall gi vippene mine en boost. Selvsagt kryr det av produkter som lover gull og grønne skoger. Siden jeg allerede har svake, korte og tynne vipper kan jeg ikke risikere å kjøpe noe viss-vass som gjør vippene mine svakere enn de er nå. Derfor har jeg researchet en stund før jeg valgte å begynne med LiLash Eyelash Stimulator. Etter jeg har brukt LiLash vil jeg gå over til to andre produkter som jeg har sett meg ut. Jeg kommer selvsagt til å blogge om resultatene!

Jeg kjøpte LiLashen fra eBay, men fra en eBayer som er anbefalt fra en annen. Hvis du kjøper produkter fra eBay er du aldri garantert at du får det du betaler for. For alt du vet kan produktet være vannet ut.
Derfor skal jeg for hver gang jeg begynner på et vippe produkt også gi dere brukernavnet på den jeg har kjøpt det fra! La oss virkelig håpe noen av disse produktene virker!

1 comments:

ida sa...

si fra om den funker :)

Legg inn en kommentar

hating & appreciating at guruizzm@hotmail.com

PLEASE READ

A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS CLAIMS NO CREDIT FOR ANY IMAGES FEATURED ON THIS SITE UNLESS OTHERWISE NOTED. ALL VISUAL CONTENT IS COPYRIGHT TO IT'S RESPECTFUL OWNERS. A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS IS IN NO WAY RESPONSIBLE FOR, OR HAS CONTROL OF, THE CONTENT OF ANY EXTERNAL WEB SITE LINKS. INFORMATION ON THIS SITE MAY CONTAIN ERRORS OR INACCURACIES; THE SITE'S PROPRIETOR DOES NOT MAKE WARRANTY AS TO THE CORRECTNESS OR RELIABILITY OF THE SITE'S CONTENT. IF YOU OWN RIGHTS TO ANY OF THE IMAGES OR VIDEOS, AND DO NOT WISH THEM TO APPEAR HERE, CONTACT US AND THEY WILL BE PROMPTLY REMOVED. GURUIZZM [AT] HOTMAIL [DOT] COM GURUIZZM © 2011

FOLLOWERS