Skittne lille Norge.


Merker jeg blir så ufattelig irritert over alle de jævla gjøkene som skal klage på Oslo Nights hele tiden. Hvis de er så sabla ufornøyde kan de jo finne seg en annen moteblogg å kommentere?
Det tragiske er at det alltid er de "anonyme" som smeller med kjeften - tørr ikke å stå for det de sier engang. Takk og lov for at eierene bak Oslo Nights er voksne nok til å riste det av seg, hadde det skjedd meg hadde jeg glefset og kjeftet tilbake. Dum som jeg er.
Hver gang noen gjør noe i dette landet, skal alle klage og syte. "Åååhh det er ikke bra nok." Så gjør det selv da for faen!
Vet jeg egentlig ikke har noe jeg skulle sagt, men så er jeg jo dobbeltmoralens mest representerte ansikt utad.
Norge ser ut som er varelager i den slitneste delen av Bronx. Det er faktisk FLAUT at Danmark og Sverige ligger så langt foran oss, når det gjelder.. alt.
Hvorfor har vi en regjering som motarbeider oss på alle plan? Hvorfor vil de ikke gjøre det lettere for designere å designe? For bedrifter å starte opp? Og hvorfor vil de ikke pusse opp gatene og slippe inn litt kultur? Vi har råd til det. Jeg vil at mine skattepenger skal gå til oppussingen av dette landet. Ikke det nye huset til Jens Stoltenberg eller FRP's neste sponset sydentur.
Pokker heller, er det noe vi har bruk for i dette skittne lille landet er det jo nettopp mote og kultur. Vi trenger vaktbikkjer innenfor mote og kultur Norge.
En Siv Jensen i Prada versjon ville vært noe.

1 comments:

worldofcarmela sa...

heia oslonights! =) hva studerer du? siste året vgs på meg.

Legg inn en kommentar

hating & appreciating at guruizzm@hotmail.com

PLEASE READ

A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS CLAIMS NO CREDIT FOR ANY IMAGES FEATURED ON THIS SITE UNLESS OTHERWISE NOTED. ALL VISUAL CONTENT IS COPYRIGHT TO IT'S RESPECTFUL OWNERS. A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS IS IN NO WAY RESPONSIBLE FOR, OR HAS CONTROL OF, THE CONTENT OF ANY EXTERNAL WEB SITE LINKS. INFORMATION ON THIS SITE MAY CONTAIN ERRORS OR INACCURACIES; THE SITE'S PROPRIETOR DOES NOT MAKE WARRANTY AS TO THE CORRECTNESS OR RELIABILITY OF THE SITE'S CONTENT. IF YOU OWN RIGHTS TO ANY OF THE IMAGES OR VIDEOS, AND DO NOT WISH THEM TO APPEAR HERE, CONTACT US AND THEY WILL BE PROMPTLY REMOVED. GURUIZZM [AT] HOTMAIL [DOT] COM GURUIZZM © 2011

FOLLOWERS