Say It Right

Vel, en liten oppdate om hvordan ting går for tiden.
Jeg har blitt kallt inn til jobbintervju nummer 2. Jeg gruer meg så inni helvete mye.
Det er visst en mann som skal intervjue de av oss som kom videre.
Tipper det er en stilren 24 åring, og det gjør ikke akkurat saken lettere!
Jeg synes på en måte at det er lettere å snakke med jenter, samtidig som det ikke er det.
Uff, jeg ødelegger bare for meg selv, men jobbintervju er virkelig ikke min ting. Jeg HATER det.
Liker ikke å "selge" meg selv, liker heller ikke å bli vurdert av andre. Får meg bare til å føle at jeg ikke strekker til hvis jeg ikke får jobben, eller at noe er galt med meg. Det er en følelse jeg absolutt ikke liker. Jobbintervjuer spiser opp det snevet av selvtillitt som i den grad av meg som menneske har tillatt meg å ha.
New York var magisk. Jeg var på en måte litt skuffet over at jeg ikke fikk kjøpt mer, men jeg har visst svidd av 28000. Ikke skjønner jeg helt hvordan, men det er vel fordi jeg kjøper en del dyre plagg. Jeg kjøpte en tskjorte og to skjorter på BBC/ICE CREAM og det ble visst 2500 eller noe, så det er vel en del slike kjøp som gjør at summen øker til slutt. Eller så er det fordi jeg kjøpe to Louis Vuitton vesker. Ikke skjønner jeg helt hvorfor, men nå er det gjort!
Det var utroliiigg mye å se og gjøre, men for å være helt ærlig så var jeg svett, skitten og ekkel mesteparten av tiden så jeg orket ikke å gå inn overalt. Dessuten er det en smule nedvergende å gå inn i designerbutikker med mindre du ser ut som en vestkantkjerring, noe jeg i all grad ikke gjør. Jeg hater vakter som snuser meg i nakken mens jeg ser meg rundt. Heldigvis opplevde jeg det, overraskende nok, ikke i New York, men jeg husker vi ble "bevokted" i Firenze når jeg var på handletur med noen klassevenner. Jeg må si jeg var en smule skuffet over utvalget til en del av butikkene, tror jeg hadde for høye forventninger til en del av de. Mye grunnet at jeg sitter å sjekker netshoppene til alle merkene jeg liker. Vel, jeg planlegger å kanskje studere der neste år, så da får jeg jo bedre tid til å sjekke alt som er. Enten det blir studie eller flytting dit så skal jeg absolutt dit igjen! Jeg fikk jo ikke engang gått inn på Nike Id!!!

1 comments:

karoline Mørch Lilledrange sa...

Hei :) har fulgt litt med på bloggen din siden du også hadde litt jobbintervju greier å sånt !
håper det går bra for deg !

Legg inn en kommentar

hating & appreciating at guruizzm@hotmail.com

PLEASE READ

A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS CLAIMS NO CREDIT FOR ANY IMAGES FEATURED ON THIS SITE UNLESS OTHERWISE NOTED. ALL VISUAL CONTENT IS COPYRIGHT TO IT'S RESPECTFUL OWNERS. A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS IS IN NO WAY RESPONSIBLE FOR, OR HAS CONTROL OF, THE CONTENT OF ANY EXTERNAL WEB SITE LINKS. INFORMATION ON THIS SITE MAY CONTAIN ERRORS OR INACCURACIES; THE SITE'S PROPRIETOR DOES NOT MAKE WARRANTY AS TO THE CORRECTNESS OR RELIABILITY OF THE SITE'S CONTENT. IF YOU OWN RIGHTS TO ANY OF THE IMAGES OR VIDEOS, AND DO NOT WISH THEM TO APPEAR HERE, CONTACT US AND THEY WILL BE PROMPTLY REMOVED. GURUIZZM [AT] HOTMAIL [DOT] COM GURUIZZM © 2011

FOLLOWERS