Ny uke, nye muligheter


Jeg vet jeg har sagt dette tusen ganger før, men denne gangen skal jeg klare det.
I morgen skal jeg stå ekstra tidlig opp å gå helt til universitetet!
Nå er det nemlig på tide at jeg går inn for et bedre og sunnere liv. Jeg gidder ikke å pakke det inn, hva er vitsen? Jeg vil ha bedre kondis og jeg vil se bedre ut.
Problemet mitt er bare det at jeg avskyr dietter og er ikke spesielt flink til å holde et treningsprogram. Jeg tenkte derfor at jeg kanskje burde starte litt forsiktig. Kutte ut pasta, poteter og ris. Spise mer grønt og frukt, drikke mer vann.
Jeg vet jeg må begynne å gå mye mer. Og siden eksamen er rett rundt hjørnet er det ikke nødvendig å melde seg inn på noen treningssentre. Sjansen for at jeg går der i eksamensperioden er mye mindre enn til vanlig. Uansett, for at jeg skal nå mitt mål ved å gå ned i vekt, få bedre kondis og se bedre ut. Trenger jeg tips fra dere! Jeg vet det finnes noen der ute som har slanket seg før og som er fornøyd med resultatet! Hva gjorde dere? Er det noen som slanker seg eller trener nå?

Hvordan faller man ikke for fristelsen av å slutte heller se på tv og spise godteri?

Want them, need them


Yummy! Jeg så disse skoene på topshop.com og lurer på om jeg skal be venninnen min i London kjøpe de til meg! Hva synes dere? Blir det ikke tøft med f.eks en svart kjole eller skjørt?

Christopher Kane luvs Manolo

Som alle oss andre, så elsker Christopher Kane Manolo Blahnik sko. Disse var å se under Christopher Kane’s Fall 2008 runway kolleksjon og de er nå å se bl.a i Paris's gater.
Hadde jeg bare hatt pengene.. Loves it!

“No Smoking” Vogue Paris April 2009

Fantastisk nydelige Lily Donaldson er modell, geni fotograf Partick Demarchelier og avant garde styling av Carine Roitfeld. Dette beviser igjen hvorfor folk sier Vogue Paris er bedre enn amerikanske Vogue. Hva sier dere? Amerikanske Vogue vs franske Vogue - let the battle begin!



Loves it! : Milan Fashion Week, Burberry's Christopher Bailey


Gimme! : Nike Dunk x Paule Marrot

Har vært litt dårlig med oppdatering ettersom jeg sliter med en heftlig forkjølelse.. Det er vel ikke særlig uvanlig på denne tiden av året, desverre.
Men jeg har fått tid til å snike litt rundt omkring å fått med meg et samarbeid jeg gjerne vil dele med dere. Nike Sportswear har gått sammen med den franske tekstil designeren Paule Marrot Editions for å utgi en rekke farger og prints til Nike's sommer 2009 kolleksjon. Marrot har designet hver eneste sko med "Les Cerises" print i to forskjellige farger med all-over prints av kirsebær! "Les Cerises" er hentet fra et originalt Paule Marrot design - Bigareaux - som igjen er inspirert av kirsebærene som var foran henne da hun møtte hennes ektemann-to-be.
Hvor romantisk er ikke det?!
Alle sneaker heads vet at sneakers med print har kommet en lang vei, fra tacky til classy og jeg synes disse skoene gjør en modig statement med et så enkelt mønster og farger. Jeg skal ærlig innrømme at sneaker samlingen min har gått litt nedover i det siste, men det skal jeg få endret med engang jeg får fatt i penger! Paule Marrot versjoneen av Nike's "Skinny Dunk Hi" vil være tilgjengelig på utvalgte Nike Sportswear butikker!


God helg lovelies!

Want them, need them



Jeg er blitt forkjølet og gleder meg derfor mye til helg. Vi har "fri" fra Universitetet i dag, så jeg har bare ligget å surfet rundt på internett. Jeg kom over denne kjolen på asos.com, og falt for den med en gang! Nå skal jeg få orden på kostholdet og trening, for denne kjolen vil jeg ha i begge farger til sommeren!

Loves it! : Ukens videoer


Gossip Girl x Rolling Stone x Terry Richardson


Jeg elsker disse bildene av Blake Lively og Leighton Meester! Bildene er tatt av den fantastiske fotografen, Terry Richardson. Legg merke til hvordan Leighton og Blake flørter med kamera. Bildene fanger noen dirty og rå øyeblikk, just how we like it! Jeg skal definitivt skaffe meg en kopi av dette nummeret - det burde du også!


Follow

Nicole Richie x Lady Gaga

Nicole Richie looking like Lady Gaga på forsiden av det som ser ut til å være den nyeste utgaven av BlackBook Magazine. Temaet for utgaven er deres "Music Issue Special".
Det tok meg en titt (eller to) for å gjenkjenne Nicole i disse bildene, ta en titt selv;




Follow

I'm Good, I'm Gone

The shoes of my dreams. Disse nydelige skoene fra Alexander Wang er mitt favoritt par til å gå med i sommeren.
Høy hel bak og foran (perfekt!), og alle vet at ekstrem hel er et absolutt must i vår/sommer, fringene synes jeg bare gjør skoene tøffere - og de vil passe lett inn i den Safari-inspirerte moten som er nå.
Glidelåsen bak er en kjempe tøff detalje!
Flere som har sett seg ut perfekte sko par til sommeren? Eller, who am I kidding? Selvfølgelig har dere det!


Follow

5 dager til helg!

Da var helgen over, og det er klart for en ny uke!
Desverre for meg er ikke dette noe glad nyhet. Det har seg nemlig sånn at for hver helg som passerer så nærmer jeg meg eksamen. Og jeg er alt annet en klar for det.

I går hadde jeg en fantastisk kveld med noen av mine nærmeste venner + noen andre koselige mennesker. Det var utrolig deilig å slappe av, ikke stresse, høre på deilig musikk og la rusen gjøre sitt (som i alkohol-rus).
Etter at jeg sluttet på jobb har jeg fått mye mer tid til vennene mine. Det gjør så utrolig godt at jeg alltid har tid. Selvsagt har jeg skole og den fordømte lappen som opptar mye tid, men det er ikke lengre slik at jeg ikke kan gå ut fordi jeg skal på jobb dagen etter. Nå får jeg endelig være student. Ikke en ekstremt fattig en, men en student uten lønn. Utrolig nok bryr det meg ikke særlig, for jeg har innsett at jeg har det best når jeg er rundt vennene mine, ikke når jeg kommer hjem med handleposer.


Til alle som er anti-hverdager; jeg føler med dere. 5 dager til helg!!


Follow

I Want Candy!


Motefotograf Massimo Gammacurta's fotografier er unike og oppfinnsom i sin enkelhet.
Hans arbeid er utrolig vakkert, og uansett hva motivet er, kan du forvente en grad av raffinement som du sjelden finner andre steder. Hans nyeste prosjekt heter "Sweet Fashion, Lick Your Way To Success", der han lånte noen av verdens mest ikoniske luksus logoer og gjorde dem til lollipops!
Gammacurta released these during fashion week and made lollipops using the Chanel, Gucci, YSL and Louis Vuitton logos. The lollipops come in flavors such as watermelon, pomegranate, caramel, lilac, wild cherry and green apple. Gammacurta gav ut disse i løpet av fashion week og lagde lollipops som brukte Chanel, Gucci, YSL og Louis Vuittons logoer. Lollipopene kommer i smaker som vannmelon, pomegranate, karamell, syrin, kirsebær og grønt eple.
Snakke om den ultimate luksus - yum, yum gimme some!


Ladyhawke - Dusk Till Dawn

God helg! I dag skal jeg trene og kanskje ut. Noen andre som skal noe kjekt i helgen?

Pour moi? Oh, you shouldn't have!


Denne har kjolen har jeg kjøpt på eBay. Gleder meg virkelig til den kommer på døren.
Jeg er nemlig en jente med en forkjærlighet for accessories så denne kjolen er akkurat nøytral nok til at jeg kan trikse og mikse. Kjolen er en herlig blå farge.
Kjolen er inspirert av en kjole som Heidi Montag tidligere har bært. Grøss!
Jeg satser på at jeg fyller ut kjolen bedre enn henne. Jenta eier jo ikke former.

Want it, need it

Ja takk til the leggings & the boots!


Sommer, sommer where art thou sommer?

Teen Vogue goes Twilight?

Denne looken blir jeg absolutt aldri lei! En vampy rock-edgy look!
Definitivt å spotte i Londons travle gater.





Modellene er : Rose Cordero, Inessa Bakutova, Kayla Travers, Kate Somers

Fotograf for anledningen: Jason Kibbler

Mote Editor: Jillian Davison

Copyright: TeenVogue.com

PLEASE READ

A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS CLAIMS NO CREDIT FOR ANY IMAGES FEATURED ON THIS SITE UNLESS OTHERWISE NOTED. ALL VISUAL CONTENT IS COPYRIGHT TO IT'S RESPECTFUL OWNERS. A BEAUTIFUL MESS.. TOO MANY TRENDS NOT ENOUGH STATEMENTS IS IN NO WAY RESPONSIBLE FOR, OR HAS CONTROL OF, THE CONTENT OF ANY EXTERNAL WEB SITE LINKS. INFORMATION ON THIS SITE MAY CONTAIN ERRORS OR INACCURACIES; THE SITE'S PROPRIETOR DOES NOT MAKE WARRANTY AS TO THE CORRECTNESS OR RELIABILITY OF THE SITE'S CONTENT. IF YOU OWN RIGHTS TO ANY OF THE IMAGES OR VIDEOS, AND DO NOT WISH THEM TO APPEAR HERE, CONTACT US AND THEY WILL BE PROMPTLY REMOVED. GURUIZZM [AT] HOTMAIL [DOT] COM GURUIZZM © 2011

FOLLOWERS